• Styrke, stabilitet & fleksibilitet med
    Hollÿ’s Pilates

    Effektiv pilates træning på reformer maskinen og matwork

Rejsen til og ideen bag studiet

De som er tæt på mig ved at pilates og reformer-maskinen ikke blot er en interesse eller hobby, men at jeg gennem pilates har fundet en vej, hvor ingen veje var at finde.

Ikke alting er lyserødt i livet og i tider, hvor afgrunden i mit liv har været dyb og farlig tæt på og jeg ikke vågnede med glæde men med mørke, har det at arbejde med mit åndedræt, finde ind til min core, mærke at kroppen finder på plads, falder i dets rette folder og mærke at den modsat mit sind har en styrke, en intelligens og at den lystrer – har været vejen til at finde ind til mig selv. At finde styrken i mig selv.

Senere har min pilatespraksis vist mig, at jeg kan udføre øvelser mit hoved ikke troede var mulige og senere endnu, med mere præcision med mere kontrol og sidst men ikke mindst med mere selvtillid og styrke, jeg ikke længere kunne stille spørgsmålstegn ved. Og kroppen? – Forandringen og toningen af den var en ekstra bonus.

Hvorfor den lange og blottende indgangsbøn?
Fordi pilates for mig og mit Hollÿ’s Pilates ikke handler om smukke, opstillede insta-fotos, men om at komme med det vi har, uanset udgangspunkt, og derfra gennem bevægelse både mærke og se en udvikling og forandring i krop og sind – og nå vores mål.  Dét er ikke kun kernen i pilates for mig, det var det i allerhøjeste grad også for grundlæggeren af Pilates, Joseph Pilates hilmself. Han siger det ret så fint, med langt færre ord:

“The Pilates Method of Body Conditioning develops the body uniformly, corrects wrong postures, restores physical vitality, invigorates the mind, and elevates the spirit. Self-confidence follows.”

Mød instruktørerne

Hos Hollÿ’s Pilates møder du dedikerede pilatesinstruktører, som sørger for at hver træning bliver både udfordrende, sjov og med fokus på dig.

Gosia Holik

Stifter og instruktør

Gosias smittende smil møder du på alle pilates hold på reformer-maskinen. Hendes passion for pilates, særligt reformeren, får du kærligt at mærke i kroppen på hendes hold, der giver effekt.

Gosia er uddannet pilates matwork- og reformerinstruktør og desuden er hun indehaver af Hollÿ’s Pilates. 

Lena Vindt Holm

REFORMER INSTRUKTØR

Lena er en power kvinde der sikrer dig en effektiv træning med høj energi. Hun er nærværende og har et højt humør.

Lena er udover at være uddannet pilates instruktør også kost- og sundhedsvejleder med en uddannelse som Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Ernæring og Fysisk aktivitet.

Maja Lundgreen

REFORMER INSTRUKTØR

Majas fokus på kvalitet i øvelserne via kontrol og teknik gør, at du får arbejdet kroppen godt igennem – og så er du sikker på et humørboost samtidigt!

Til dagligt er Maja projektleder på et kontor og sidder meget stille, så pilates har derfor ikke bare gjort underværker for Majas styrke og velvære men er også blevet en livsstil, hun ønsker at dele med jer.

Heidi Lange

REFORMER INSTRUKTØR

Heidis passion for kroppens bevægelighed og åndedrætsteknikker giver dig en guidet oplevelse på reformeren hvor muskespænding (og afspænding), fleksibilitet og åndedræt går op i en højere enhed. 

Heidi har undervist i pilates i en lang årrække og  foruden at være instruktør i pilates er hun også Barre-instruktør. 

Følg med på Instagram

@hollyspilates

Gosia på reformeren💫 Øvelse: variation af short spine massage - book et hold med Gosia og prøv selv😉 ...

50 1

2. Advent giveaway🎄
Hver søndag har du mulighed for at vinde en præmie🤩 Denne søndag er det muligheden for at vinde: En vandflaske fra Moonchild Yogawear i lækre varme farver💜🧡

– Alt du skal gøre:
1. Følg Hollÿ’s Pilates
2. Like billedet (& skriv ønskede farve i kommentaren)
3. Tag gerne en ven eller veninde som også skal have chancen for at vinde! Den heldige vinder bliver fundet d. 8/12🎅🏼
(Denne giveaway er ikke sponsoreret & er kun tilgængelig her)
/Glædelig jul, Hollÿ’s Pilates❤️
...

35 24

Få trænet både kroppen og smilebåndet (måske med en god træningsmakker?😉)💫 ...

64 5

Lena drager en uge syd på og vi ved ikke, hvad vi kommer til at savne mest: hende, eller hendes planke?🤩 ...

14 1

1. Advent giveaway🎄
Hver søndag har du mulighed for at vinde en præmie🤩 Denne søndag har du mulighed for at vinde: Soya voks lys fra RAW ROOT i ”Unscented”

Alt du skal gøre:
1. Følg Hollÿ´s Pilates
2. Like billedet
3. Tag gerne en ven eller veninde som også skal have en chance for at vinde!

Den heldige vinder bliver fundet onsdag d. 1/12🎅🏼
(Denne giveaway er ikke sponsoreret & er kun tilgængelig her) Foto: RawRoots
/Glædelig jul, Hollÿ’s Pilates❤️
...

23 15

Hos Hollÿ’s Pilates har vi, som noget helt nyt, lavet en adventskalender til alle vores kunder som en stor tak for jeres engagement og kærlighed til vores studio🤗🎄 Hver søndag kan du vinde en lækker præmie! Følg med når vi skyder vores adventskalender i gang allerede på søndag🎅🏼/ Glædelig jul, Hollÿ’s🤍 ...

17 1

Maveøvelser på reformeren? Der er et væld af dem - her kan du se Gosia i en klassisk “Arms in straps” serie👐🏼✨ ...

45 0

Balance kan være svær at finde – på en reformer, ens arbejds, - og privatliv, i julen og ikke mindst ens kost. Den rette balance er individuel, men vi vil alligevel gerne inspirere jer, med hvordan vi finder julegodte-balancen🍊🥖🍫 ...

7 0

Kontaktinfo
Find os lige her

Jernbanegade 16,2.
DK-5000 Odense

Created and hosted by Group Online. Copyright – All rights reserved