• Styrke, stabilitet & fleksibilitet med

    Hollÿ’s Pilates

    Effektiv pilates træning på reformer maskinen og matwork

Rejsen til og ideen bag studiet

De som er tæt på mig ved at pilates og reformer-maskinen ikke blot er en interesse eller hobby, men at jeg gennem pilates har fundet en vej, hvor ingen veje var at finde.

Ikke alting er lyserødt i livet og i tider, hvor afgrunden i mit liv har været dyb og farlig tæt på og jeg ikke vågnede med glæde men med mørke, har det at arbejde med mit åndedræt, finde ind til min core, mærke at kroppen finder på plads, falder i dets rette folder og mærke at den modsat mit sind har en styrke, en intelligens og at den lystrer – har været vejen til at finde ind til mig selv. At finde styrken i mig selv.

Senere har min pilatespraksis vist mig, at jeg kan udføre øvelser mit hoved ikke troede var mulige og senere endnu, med mere præcision med mere kontrol og sidst men ikke mindst med mere selvtillid og styrke, jeg ikke længere kunne stille spørgsmålstegn ved. Og kroppen? – Forandringen og toningen af den var en ekstra bonus.

Hvorfor den lange og blottende indgangsbøn?
Fordi pilates for mig og mit Hollÿ’s Pilates ikke handler om smukke, opstillede insta-fotos, men om at komme med det vi har, uanset udgangspunkt, og derfra gennem bevægelse både mærke og se en udvikling og forandring i krop og sind – og nå vores mål.  Dét er ikke kun kernen i pilates for mig, det var det i allerhøjeste grad også for grundlæggeren af Pilates, Joseph Pilates hilmself. Han siger det ret så fint, med langt færre ord:

“The Pilates Method of Body Conditioning develops the body uniformly, corrects wrong postures, restores physical vitality, invigorates the mind, and elevates the spirit. Self-confidence follows.”

Mød instruktørerne

Hos Hollÿ’s Pilates møder du dedikerede pilatesinstruktører, som sørger for at hver træning bliver både udfordrende, sjov og med fokus på dig.

Gosia Holik

Stifter og instruktør

Gosias smittende smil møder du på alle pilates hold på reformer-maskinen. Hendes passion for pilates, særligt reformeren, får du kærligt at mærke i kroppen på hendes hold, der giver effekt.

Gosia er uddannet pilates matwork- og reformerinstruktør og desuden er hun indehaver af Hollÿ’s Pilates. 

Lena Vindt Holm

REFORMER INSTRUKTØR

Lena er en power kvinde der sikrer dig en effektiv træning med høj energi. Hun er nærværende og har et højt humør.

Lena er udover at være uddannet pilates instruktør også kost- og sundhedsvejleder med en uddannelse som Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Ernæring og Fysisk aktivitet.

Maja Lundgreen

REFORMER INSTRUKTØR
under uddannelse

Maja er under uddannelse til instruktør. Fordi hendes fokus er kvalitet i øvelserne via kontrol og teknik, får du arbejdet kroppen godt igennem på Majas timer.

Til dagligt er hun projektleder på et kontor og sidder meget stille, så pilates har derfor ikke bare gjort underværker for Majas styrke og velvære men er også blevet en livsstil, hun ønsker at dele med alle jer.

Didder Rye

REFORMER INSTRUKTØR

Nanna Pihl Damgaard

REFORMER INSTRUKTØR

Karin Lerche Jensen

REFORMER INSTRUKTØR

Kontaktinfo

Find os lige her

Jernbanegade 16,2.
DK-5000 Odense

Designet af Plico A/S. All rights reserved