Udvælg hold alt fra begynder til advanced

Vores hold

Er du helt ny i pilates reformer? Så giver vi dig selvfølgelig muligheden for at afprøve pilates via en gratis prøvetime.

Basis Reformer

Klassen foregår i et roligt til moderat tempo.

Basic reformer er timen for dig, der gerne vil have en grundig introduktion til reformerøvelser, åndedræt og teknik. Klassenkan anbefales til dig der starter reformertræning samt til dig der skal tage særlige hensyn til kroppen f. eks. grundetgraviditet, skader, genoptræning.

Classic Reformer

Fokus på din styrke, udholdenhed, koordination og balance.

Denne time er for dig, der ønsker effektiv pilatestræning i et moderat tempo, på reformermaskinen. På refomeren bruger du din egen kropsvægt i kombination med modstandstræning, der både udfordrer og understøtter kontrollen med din core. Deltager du jævnligt på disse timer, vil du hurtigt mærke og se hvordan din krop tones.

Fit & shape Reformer

trimme mave, baller, lår og kropsholdning

Fit & shape reformer er klassen hvor vi har særlig fokus på at trimme mave, baller, lår og kropsholdning. Kaassen er i moderat til højt tempo, der både arbejder i dybden med muskulaturen og øger fedtforbrænding.

Power Reformer

Power reformer er timen hvor du får pulsen op.

Vi arbejder med styrke og kondition i et højt tempo. Pulsen, humøret og musikken er høj. På power timen bruger vi jumpboard til jump-sekvenser, som sikrer sved på panden og meget effektiv træning. Har du ikke prøvet reformer træning før, anbefaler vi at du deltager på en classic reformer time, inden du giver dig i kast med en power reformer time.

Advanced Reformer

For dig der er fortrolig med Pilates Reformer

Denne klasse er for dig, der vil udfordres med mere teknisk krævende øvelser, hvor fokus rettes mod kropskontrol- og bevidsthed, åndedræt, styrke samt udholdenhed. Denne klasse er for dig der allerede er fortrolig med Pilates Reformer.

Personlig træning

Vi arbejder målrettet efter at nå dine mål.

Vi tilbyder en til en sessions, eller du kan vælge at tage en træningspartner med. På en personlig time går vi i dybden med dine fokusområder og arbejder målrettet efter at nå dine mål. Få endnu bedre effekt af fokuseret træning, med dig i centrum.

Traniee Reformer

Gratis deltagelse på dette hold

Trainee Reformer timer gennemføres af instruktører under uddannelse, der har gennemgået al skoling. Deltagelse på holdet er gratis (ved afbud husk at melde fra 24 t før, for at undgå gebyr på 100 kr.), dog forpligter deltagerne sig til at give konstruktiv feed back efter timen.

Du er nu kun få klik fra at booke din gratis prøvetime. 3 måder du kan booke på;

  • Gør det nemt, download vores app aog book din prøvetime allerede nu via din smartphone.
    Opret log in i app’en og book din time – ved betaling vælger du blot ”Gratis prøvetime”
  • Klik her (link til ’book hold’, vælg hold, tryk book, opret log ind og book din time – ved betaling vælger du blot ”Gratis prøvetime”
  • Vælg hold, tjek at der er plads på holdet, sms holdtype, tidspunkt, navn og mail til 60175258, så klarer vi bookingen for dig

Feedback efter endt prøvetime

Feedback er det, der giver instruktørerne mulighed for at finde deres styrker og felter, hvor de kan forbedre sig – og feedback er derfor en helt essentiel del af den praktiske del af uddannelsen. 

A) Vurdering af instruktøren

En vurdering af instruktørens evne til at formidle og skabe en behagelig stemning, forklare og demonstrere øvelser og skabe et flow mellem øvelserne.

B) Mangler under øvelserne

Var der noget der manglede/ noget jeg savnede eller noget jeg underede mig over undervejs i timen?

C) Hvad fungerede for dig?

Var der noget der fungerede særlig godt og noget jeg gerne ville have mere af, eller var der elementer der fungerede mindre godt?

Kontaktinfo

Find os lige her

Jernbanegade 16,2.
DK-5000 Odense

Designet af Plico A/S. All rights reserved