Udvælg hold alt fra begynder til advanced

Forandr din krop og dit liv med pilates

Invester i dig selv – få tid til krop og sind. Det kræver ikke mere end 2 -3 timer om ugen og vi står klar til at hjælpe dig.

Classic Reformer

Fokus på din styrke, udholdenhed, koordination og balance.

Denne time er for dig, der ønsker effektiv pilatestræning i et moderat tempo, på reformermaskinen. På refomeren bruger du din egen kropsvægt i kombination med modstandstræning, der både udfordrer og understøtter kontrollen med din core. Deltager du jævnligt på disse timer, vil du hurtigt mærke og se hvordan din krop tones.

Fit & shape Reformer

Trim mave, baller, lår og kropsholdning

Fit & shape reformer er klassen, hvor vi har særlig fokus på at trimme mave, baller, lår og kropsholdning. Klassen er i moderat til højt tempo, der både arbejder i dybden med muskulaturen og øger fedtforbrænding. Du kan forvente at blive udfordret på udholdenhed, der øger muskelstyrke via gentagelser, der varieres, så vi mest effektivt få tonet kroppen. .

Fit & Flexible Reformer

For dig der er fortrolig med Reformer Pilates

Fokus på din mobilitet og 3 primære områder: baglår, hofter og ryg Holdet kombinerer det klassiske fra vores ”Fit & Shape” hold med udfordrende fleksibilitetsøvelser. Både din krop og dit sind vil blive udfordret i denne time, som består af opvarmning, som forbereder nervesystemet og skaber kropsforbindelse, velkendte Fit&Shape-øvelser med fokus på muskelspænding og til sidst lange, udfordrende stræk designet til at øge din mobilitet. Holdet er for dig, der er fortrolig med reformer pilates og som ønsker at højne dine evner både på og af reformeren.

Advanced Reformer

For dig der er fortrolig med Pilates Reformer

Denne klasse er for dig, der vil udfordres med mere teknisk krævende øvelser, hvor fokus rettes mod kropskontrol- og bevidsthed, åndedræt, styrke, balance samt udholdenhed. Denne klasse er for dig der er fortrolig med de klassiske øvelser på reformeren og har lyst til at prøve kræfter med avancerede overbygninger, der kræver fokus, koncentration og corestyrke.

Power Reformer

Power reformer er timen hvor du får pulsen op.

Vi arbejder med styrke og kondition i et højt tempo. Pulsen, humøret og musikken er høj. På power timen bruger vi jumpboard til jump-sekvenser, som sikrer sved på panden og meget effektiv træning. Har du ikke prøvet reformer træning før, anbefaler vi at du deltager på en classic reformer time, inden du giver dig i kast med en power reformer time.

Traniee Reformer

Gratis deltagelse på dette hold

Trainee Reformer timer gennemføres af instruktører under uddannelse, der har gennemgået al skoling. Deltagelse på holdet er gratis (ved afbud husk at melde fra 24 t før, for at undgå gebyr på 100 kr.), dog forpligter deltagerne sig til at give konstruktiv feed back efter timen.

Personlig træning

Vi arbejder målrettet efter at nå dine mål.

Vi tilbyder en til en sessions, eller du kan vælge at tage en træningspartner med. På en personlig time går vi i dybden med dine fokusområder og arbejder målrettet efter at nå dine mål. Få endnu bedre effekt af fokuseret træning, med dig i centrum.

Du er nu kun få klik fra at booke din gratis prøvetime.
3 måder du kan booke på:

  • Gør det nemt, download vores app aog book din prøvetime allerede nu via din smartphone.
    Opret log in i app’en og book din time – ved betaling vælger du blot ”Gratis prøvetime”
  • Klik her (link til ’book hold’, vælg hold, tryk book, opret log ind og book din time – ved betaling vælger du blot ”Gratis prøvetime”
  • Vælg hold, tjek at der er plads på holdet, sms holdtype, tidspunkt, navn og mail til 60175258, så klarer vi bookingen for dig

Følg med på Instagram

@hollyspilates

Gosia på reformeren💫 Øvelse: variation af short spine massage - book et hold med Gosia og prøv selv😉 ...

50 1

2. Advent giveaway🎄
Hver søndag har du mulighed for at vinde en præmie🤩 Denne søndag er det muligheden for at vinde: En vandflaske fra Moonchild Yogawear i lækre varme farver💜🧡

– Alt du skal gøre:
1. Følg Hollÿ’s Pilates
2. Like billedet (& skriv ønskede farve i kommentaren)
3. Tag gerne en ven eller veninde som også skal have chancen for at vinde! Den heldige vinder bliver fundet d. 8/12🎅🏼
(Denne giveaway er ikke sponsoreret & er kun tilgængelig her)
/Glædelig jul, Hollÿ’s Pilates❤️
...

35 24

Få trænet både kroppen og smilebåndet (måske med en god træningsmakker?😉)💫 ...

64 5

Lena drager en uge syd på og vi ved ikke, hvad vi kommer til at savne mest: hende, eller hendes planke?🤩 ...

14 1

1. Advent giveaway🎄
Hver søndag har du mulighed for at vinde en præmie🤩 Denne søndag har du mulighed for at vinde: Soya voks lys fra RAW ROOT i ”Unscented”

Alt du skal gøre:
1. Følg Hollÿ´s Pilates
2. Like billedet
3. Tag gerne en ven eller veninde som også skal have en chance for at vinde!

Den heldige vinder bliver fundet onsdag d. 1/12🎅🏼
(Denne giveaway er ikke sponsoreret & er kun tilgængelig her) Foto: RawRoots
/Glædelig jul, Hollÿ’s Pilates❤️
...

23 15

Hos Hollÿ’s Pilates har vi, som noget helt nyt, lavet en adventskalender til alle vores kunder som en stor tak for jeres engagement og kærlighed til vores studio🤗🎄 Hver søndag kan du vinde en lækker præmie! Følg med når vi skyder vores adventskalender i gang allerede på søndag🎅🏼/ Glædelig jul, Hollÿ’s🤍 ...

17 1

Maveøvelser på reformeren? Der er et væld af dem - her kan du se Gosia i en klassisk “Arms in straps” serie👐🏼✨ ...

45 0

Balance kan være svær at finde – på en reformer, ens arbejds, - og privatliv, i julen og ikke mindst ens kost. Den rette balance er individuel, men vi vil alligevel gerne inspirere jer, med hvordan vi finder julegodte-balancen🍊🥖🍫 ...

7 0

Kontaktinfo
Find os lige her

Jernbanegade 16,2.
DK-5000 Odense

Created and hosted by Group Online. Copyright – All rights reserved