Udvælg hold alt fra begynder til advanced

Forandr din krop og dit liv med pilates

Invester i dig selv – få tid til krop og sind. Det kræver ikke mere end 2 -3 timer om ugen og vi står klar til at hjælpe dig.

Classic Reformer

Fokus på din styrke, udholdenhed, koordination og balance.

Denne time er for dig, der ønsker effektiv pilatestræning i et moderat tempo, på reformermaskinen. På refomeren bruger du din egen kropsvægt i kombination med modstandstræning, der både udfordrer og understøtter kontrollen med din core. Deltager du jævnligt på disse timer, vil du hurtigt mærke og se hvordan din krop tones.

Fit & shape Reformer

Trim mave, baller, lår og kropsholdning

Fit & shape reformer er klassen, hvor vi har særlig fokus på at trimme mave, baller, lår og kropsholdning. Klassen er i moderat til højt tempo, der både arbejder i dybden med muskulaturen og øger fedtforbrænding. Du kan forvente at blive udfordret på udholdenhed, der øger muskelstyrke via gentagelser, der varieres, så vi mest effektivt få tonet kroppen. .

Fit & Flexible Reformer

For dig der er fortrolig med Reformer Pilates

Fokus på din mobilitet og 3 primære områder: baglår, hofter og ryg Holdet kombinerer det klassiske fra vores ”Fit & Shape” hold med udfordrende fleksibilitetsøvelser. Både din krop og dit sind vil blive udfordret i denne time, som består af opvarmning, som forbereder nervesystemet og skaber kropsforbindelse, velkendte Fit&Shape-øvelser med fokus på muskelspænding og til sidst lange, udfordrende stræk designet til at øge din mobilitet. Holdet er for dig, der er fortrolig med reformer pilates og som ønsker at højne dine evner både på og af reformeren.

Advanced Reformer

For dig der er fortrolig med Pilates Reformer

Denne klasse er for dig, der vil udfordres med mere teknisk krævende øvelser, hvor fokus rettes mod kropskontrol- og bevidsthed, åndedræt, styrke, balance samt udholdenhed. Denne klasse er for dig der er fortrolig med de klassiske øvelser på reformeren og har lyst til at prøve kræfter med avancerede overbygninger, der kræver fokus, koncentration og corestyrke.

Power Reformer

Power reformer er timen hvor du får pulsen op.

Vi arbejder med styrke og kondition i et højt tempo. Pulsen, humøret og musikken er høj. På power timen bruger vi jumpboard til jump-sekvenser, som sikrer sved på panden og meget effektiv træning. Har du ikke prøvet reformer træning før, anbefaler vi at du deltager på en classic reformer time, inden du giver dig i kast med en power reformer time.

Traniee Reformer

Gratis deltagelse på dette hold

Trainee Reformer timer gennemføres af instruktører under uddannelse, der har gennemgået al skoling. Deltagelse på holdet er gratis (ved afbud husk at melde fra 24 t før, for at undgå gebyr på 100 kr.), dog forpligter deltagerne sig til at give konstruktiv feed back efter timen.

Personlig træning

Vi arbejder målrettet efter at nå dine mål.

Vi tilbyder en til en sessions, eller du kan vælge at tage en træningspartner med. På en personlig time går vi i dybden med dine fokusområder og arbejder målrettet efter at nå dine mål. Få endnu bedre effekt af fokuseret træning, med dig i centrum.

Du er nu kun få klik fra at booke din gratis prøvetime.
3 måder du kan booke på:

  • Gør det nemt, download vores app aog book din prøvetime allerede nu via din smartphone.
    Opret log in i app’en og book din time – ved betaling vælger du blot ”Gratis prøvetime”
  • Klik her (link til ’book hold’, vælg hold, tryk book, opret log ind og book din time – ved betaling vælger du blot ”Gratis prøvetime”
  • Vælg hold, tjek at der er plads på holdet, sms holdtype, tidspunkt, navn og mail til 60175258, så klarer vi bookingen for dig

Følg med på Instagram

@hollyspilates

✨Stropper✨
-på reformeren giver os modstand og muskelspænding eller vidunderlige lange stræk. 💪🏻🤸🏻‍♂️
Stropperne bruges liggende, siddende og stående og så kan de bruges både i hænder og fødder - spekulerer du på hvordan❓👉🏻 kom og prøv det hos os, og det endda ganske gratis👌🏻🌸

#hollyspilates
...

42 0

Føler du også, at du har prøvet enhver træningsform men endnu ikke fundet den rette? 🏋🏻‍♀️🤼‍♀️⛹️‍♀️🤾‍♀️🤷🏻‍♀️
Så er du ikke alene - sådan startede mange af vores medlemmer indtil deres møde med vores Reformer-maskine! Book en gratis prøvetime via vores app eller hjemmeside (hollyspilates.dk) og oplev en træning som er for alle og enhver - også dig!❤️

#hollyspilates
...

35 0

Puls with us😎🍑

Gosia er klar med vip og pulserende klasser fredag, lørdag og søndag🔥

Enkelte pladser ledige fredag eftermiddag og lørdag :) Hold øje med afbud, ofte kommer der ledige spots last minute🍀
...

15 1

Longbox in action🎬

#hollyspilates #reformerpilates
...

41 0

🤸🏽🌼☀️ ...

15 0

Trænger du også til fornyet energi i takt med de lysere forårstider?☀️ Så book en gratis prøvetime hos os og oplev endnu mere energi i hverdagen - både i krop og sind🤸🏽 Du kan booke via vores app eller send os en DM. Vi glæder os til at se dig❤️ ...

26 0

Kontaktinfo

CVR nr: 39233738

Find os lige her

Jernbanegade 16,2.
DK-5000 Odense

Created and hosted by Group Online. Copyright – All rights reserved