Udvælg hold alt fra begynder til advanced

Vores hold

Er du helt ny i pilates reformer? Så giver vi dig selvfølgelig muligheden for at afprøve pilates via en gratis prøvetime.

Basis Reformer

BASIS ØVELSER MED FOKUS PÅ TEKNIK

Basic reformer er timen for dig, der gerne vil have en grundig introduktion til reformerøvelser, åndedræt og teknik. Klassen foregår i et roligt til moderat tempo, hvor alle kan være med. Klassen anbefales til dig der starter reformertræning samt til dig der skal tage særlige hensyn til kroppen f. eks. grundet graviditet, skader, genoptræning.

Classic Reformer

Fokus på din styrke, udholdenhed, koordination og balance.

Denne time er for dig, der ønsker effektiv pilatestræning i et moderat tempo, på reformermaskinen. På refomeren bruger du din egen kropsvægt i kombination med modstandstræning, der både udfordrer og understøtter kontrollen med din core. Deltager du jævnligt på disse timer, vil du hurtigt mærke og se hvordan din krop tones.

Fit & shape Reformer

Trim mave, baller, lår og kropsholdning

Fit & shape reformer er klassen, hvor vi har særlig fokus på at trimme mave, baller, lår og kropsholdning. Klassen er i moderat til højt tempo, der både arbejder i dybden med muskulaturen og øger fedtforbrænding. Du kan forvente at blive udfordret på udholdenhed, der øger muskelstyrke via gentagelser, der varieres, så vi mest effektivt få tonet kroppen. .

Power Reformer

Power reformer er timen hvor du får pulsen op.

Vi arbejder med styrke og kondition i et højt tempo. Pulsen, humøret og musikken er høj. På power timen bruger vi jumpboard til jump-sekvenser, som sikrer sved på panden og meget effektiv træning. Har du ikke prøvet reformer træning før, anbefaler vi at du deltager på en classic reformer time, inden du giver dig i kast med en power reformer time.

Advanced Reformer

For dig der er fortrolig med Pilates Reformer

Denne klasse er for dig, der vil udfordres med mere teknisk krævende øvelser, hvor fokus rettes mod kropskontrol- og bevidsthed, åndedræt, styrke, balance samt udholdenhed. Denne klasse er for dig der er fortrolig med de klassiske øvelser på reformeren og har lyst til at prøve kræfter med avancerede overbygninger, der kræver fokus, koncentration og corestyrke.

Personlig træning

Vi arbejder målrettet efter at nå dine mål.

Vi tilbyder en til en sessions, eller du kan vælge at tage en træningspartner med. På en personlig time går vi i dybden med dine fokusområder og arbejder målrettet efter at nå dine mål. Få endnu bedre effekt af fokuseret træning, med dig i centrum.

Traniee Reformer

Gratis deltagelse på dette hold

Trainee Reformer timer gennemføres af instruktører under uddannelse, der har gennemgået al skoling. Deltagelse på holdet er gratis (ved afbud husk at melde fra 24 t før, for at undgå gebyr på 100 kr.), dog forpligter deltagerne sig til at give konstruktiv feed back efter timen.

Du er nu kun få klik fra at booke din gratis prøvetime.
3 måder du kan booke på:

  • Gør det nemt, download vores app aog book din prøvetime allerede nu via din smartphone.
    Opret log in i app’en og book din time – ved betaling vælger du blot ”Gratis prøvetime”
  • Klik her (link til ’book hold’, vælg hold, tryk book, opret log ind og book din time – ved betaling vælger du blot ”Gratis prøvetime”
  • Vælg hold, tjek at der er plads på holdet, sms holdtype, tidspunkt, navn og mail til 60175258, så klarer vi bookingen for dig

Følg med på Instagram

@hollyspilates

Den bedste morgen🥰💃🏽
Dét her landede på vores bord i morges! - Nomineringen til Best of Odense for tredje gang🙏🏼
Og denne gang er vi det eneste træningsted der er kommer igennem nåleøjet i kategorien Velvære🤩
Af hele vores pilateshjerte tak for indstillingerne, I har gjort os sååååå glade! 😍
Den endelige afstemning starter 14. Oktober - We’ll be back😎

#hollyspilates #velvære #bestofodense2021
...

78 5

Ord der varmer mere end dagens solskin🌼 ...

37 0

I den gode sags tjeneste! Vores skønne instruktør Heidi låner vores studio lørdag d. 25 september i forbindelse med den Internationale Alzheimerdag. Hop over på hendes profil og læs mere om hendes pilates event og støt en god sag💐 (*alle pengene går ubeskåret til Alzheimer Foreningen) ...

10 0

Sol over Hollÿ’s på årets første efterårsdag☀️🍃 #bestofodense ...

32 0

Kontaktinfo
Find os lige her

Jernbanegade 16,2.
DK-5000 Odense

Created and hosted by Group Online. Copyright – All rights reserved