Vilkår

Dit medlemskab

Dit medlemskab er personligt. Klippekort og månedsmedlemskaber kan ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre.

Ændringer i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bankoplysninger m.v. bedes du venligst opdatere i kundesystemet. Medlemskabet er bindende for begge parter i den angivne periode.

Booking og afbud

Du kan booke klasser 4 uger frem i tiden.

Bliver du forhindret i at deltage i et hold, skal du melde fra 24 timer før holdstart, ellers koster det et klip eller 2 dage, der trækkes fra din træningsperiode, hvis du har et abonnement.

Venteliste

Står du på venteliste og der bliver plads til dig senest 24 timer før en klasse, får du en automatisk email herom. Husk at slette dig fra ventelisten, hvis du ved, at du ikke længere har mulighed for at deltage på holdet. Hvis du får plads, men ikke ønsker at deltage, vil det blive betragtet som for sent afbud, hvis du ikke overholder afmeldingsfristen. Da det er instruktøren, som manuelt sørger for at du får besked om ledige pladser på holdet 24 før holdstart, vil vi stærkt opfordre til, at du melder dig fra ventelisten, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet via sms med kort varsel. Så længe du står på ventelisten, tolker vi det som, at du gerne vil have en plads på holdet.

Klippekort

Alle klippekort har 12 måneders løbetid – både til holdtræning og personlig træning. Ved bookning af et hold, reserveres et klip fra dit klippekort. Såfremt du afmelder en booking inden 24 timer før holdstart, går dit klip tilbage på dit kort.

Bliver en for sent afbooket plads afsat til en anden kunde, tilbageføres det brugte klip til dit klippekort.

Fri Træning – kontant betaling for 3, 6 eller 12 mdr.

Køber du et af vores kontante månedsmedlemskaber, betaler du det fulde beløb up front, du kan træne alt det, du vil i den købte periode, og du kan booke op til 7 klasser pr. uge Medlemskabet udløber automatisk, når perioden er slut, og skal aktivt købes igen for at du kan fortsætte din træning. Melder du for sent fra, eller udebliver fra en klasse, koster det 2 dage af den periode, du har købt. Vores kontante medlemskaber kan stilles i bero (i praksis forlænges) ifm. eventuel ferie på over 7 dage.

Fri Træning – løbende abonnement

Vælger du et løbende abonnement, betaler du en gang om måneden (automatisk via, det betalingskort, du har tilknyttet din profil). Du binder dig i første omgang for 6 måneder, og derfra fortsætter medlemskabet indtil du måtte opsige det. Opsigelse skal ske med en måneds varsel fra din købsdato via en mail til dit studio. Med et løbende abonnement kan du træne alt det, du vil, og du kan booke op til 7 klasser pr. uge. Melder du for sent fra, eller udebliver fra en klasse, koster det 2 dage af din træningsperiode i gebyr. Vores løbende medlemskab kan ligeledes stilles i bero.

Personlig træning

Skal afbookes senest kl 16 dagen inden aftalen, ellers koster det et klip.

Ændringer i priser og medlemsvilkår

Hollÿ’s Pilates forbeholder sig ret til prisændringer. De vil naturligvis blive varslet i rimelig tid via vores hjemmeside og en mail til vores medlemmer.

Træning og ophold i studiet

Al træning og ophold i Hollÿ’s Pilates foregår på eget ansvar. Dette gælder såvel medlemmer som gæster. Under træning skal der altid anvendes træningstøj og sokker med skridsikre dupper (Toesox). Det hele kan købes i studiet. Mobiltelefoner skal være på lydløs under træningen. Venter du et vigtigt opkald, så giv besked til underviseren. Udstyr og faciliteter ryddes op efter hver klasse og hver enkelt maskine stilles i neutral position.

Ændringer i – og aflysning af hold

Hollÿ’s Pilates forbeholder sig ret til at ændre i åbningstider, holdplaner, holdtider, instruktører og udbud af hold. Ændringer fremgår løbende af holdplanen, og er det permanente ændringer, skriver vi om det på hjemmesiden og sociale medier. Desuden kan Hollÿ’s Pilates samme dag aflyse hold eller ændre instruktør/holdtype op til 1 time før holdets planlagte start ved under fire tilmeldte personer på et hold.

Al træning sker på eget ansvar

Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos Hollÿ’s Pilates. Er du i tvivl, så tjek med din læge eller fysioterapeut.

Personoplysninger/Informationer/Nyheder

Ved indmeldelsen giver du lov til at Hollÿ’s Pilates må behandle og opbevare oplysninger om dig samt kontakte dig telefonisk, og via mail og sms. Dette er en god ide, så vi kan få fat i dig, hvis der sker ændringer ifm. Et hold, du er tilmeldt eller hvis du står på ventelisten og får en plads kort før klassen.

Fotografering/Video

Hollÿ’s Pilates tager løbende billeder af holdene og herunder af deltagerne. Som kunde og deltager, har man godkendt dette på forhånd og accepterer ved bookning af klassen at Hollÿ’s Pilates ejer rettighederne til billederne og kan bruge dem i markedsføringsøjemed. Dette gælder også eventuelle videoer. Kunder må gerne tage billeder af sig selv, eller spørge instruktøren om at tage billeder, men der skal indhentes godkendelse fra andre deltagere på holdet, såfremt der er andre end kunden på billederne.

Returret på varer udover medlemskaber

Der er 14 dages returret på træningstøj, bolde, ruller, måtter og andre varer købt i studiet. Varen skal dog returneres i ubrugt stand og intakt emballage.

Følg med på Instagram

@hollyspilates

Gosia på reformeren💫 Øvelse: variation af short spine massage - book et hold med Gosia og prøv selv😉 ...

50 1

2. Advent giveaway🎄
Hver søndag har du mulighed for at vinde en præmie🤩 Denne søndag er det muligheden for at vinde: En vandflaske fra Moonchild Yogawear i lækre varme farver💜🧡

– Alt du skal gøre:
1. Følg Hollÿ’s Pilates
2. Like billedet (& skriv ønskede farve i kommentaren)
3. Tag gerne en ven eller veninde som også skal have chancen for at vinde! Den heldige vinder bliver fundet d. 8/12🎅🏼
(Denne giveaway er ikke sponsoreret & er kun tilgængelig her)
/Glædelig jul, Hollÿ’s Pilates❤️
...

35 24

Få trænet både kroppen og smilebåndet (måske med en god træningsmakker?😉)💫 ...

64 5

Lena drager en uge syd på og vi ved ikke, hvad vi kommer til at savne mest: hende, eller hendes planke?🤩 ...

14 1

1. Advent giveaway🎄
Hver søndag har du mulighed for at vinde en præmie🤩 Denne søndag har du mulighed for at vinde: Soya voks lys fra RAW ROOT i ”Unscented”

Alt du skal gøre:
1. Følg Hollÿ´s Pilates
2. Like billedet
3. Tag gerne en ven eller veninde som også skal have en chance for at vinde!

Den heldige vinder bliver fundet onsdag d. 1/12🎅🏼
(Denne giveaway er ikke sponsoreret & er kun tilgængelig her) Foto: RawRoots
/Glædelig jul, Hollÿ’s Pilates❤️
...

23 15

Hos Hollÿ’s Pilates har vi, som noget helt nyt, lavet en adventskalender til alle vores kunder som en stor tak for jeres engagement og kærlighed til vores studio🤗🎄 Hver søndag kan du vinde en lækker præmie! Følg med når vi skyder vores adventskalender i gang allerede på søndag🎅🏼/ Glædelig jul, Hollÿ’s🤍 ...

17 1

Maveøvelser på reformeren? Der er et væld af dem - her kan du se Gosia i en klassisk “Arms in straps” serie👐🏼✨ ...

45 0

Balance kan være svær at finde – på en reformer, ens arbejds, - og privatliv, i julen og ikke mindst ens kost. Den rette balance er individuel, men vi vil alligevel gerne inspirere jer, med hvordan vi finder julegodte-balancen🍊🥖🍫 ...

7 0

Kontaktinfo
Find os lige her

Jernbanegade 16,2.
DK-5000 Odense

Created and hosted by Group Online. Copyright – All rights reserved