Vilkår

Dit medlemskab

Dit medlemskab er personligt. Klippekort og månedsmedlemskaber kan ikke overdrages til, deles med eller benyttes af andre.

Ændringer i persondata som f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer, bankoplysninger m.v. bedes du venligst opdatere i kundesystemet. Medlemskabet er bindende for begge parter i den angivne periode.

Booking og afbud

Du kan booke klasser 4 uger frem i tiden.

Bliver du forhindret i at deltage i et hold, skal du melde fra 24 timer før holdstart, ellers koster det et klip eller et gebyr på 45 kr, hvis du har et  abonnement, er gebyret 100 kr for abonnementskunder og et klip hvis du har et klippekort. 

Ved no show 

Venteliste

Står du på venteliste og der bliver plads til dig senest 24 timer før en klasse, får du en automatisk email herom. Husk at slette dig fra ventelisten, hvis du ved, at du ikke længere har mulighed for at deltage på holdet. Hvis du får plads, men ikke ønsker at deltage, vil det blive betragtet som for sent afbud, hvis du ikke overholder afmeldingsfristen. Da det er instruktøren, som manuelt sørger for at du får besked om ledige pladser på holdet 24 før holdstart, vil vi stærkt opfordre til, at du melder dig fra ventelisten, hvis du ikke ønsker at blive kontaktet via sms med kort varsel. Så længe du står på ventelisten, tolker vi det som, at du gerne vil have en plads på holdet.

Klippekort

Alle klippekort har 12 måneders løbetid – både til holdtræning og personlig træning. Ved bookning af et hold, reserveres et klip fra dit klippekort. Såfremt du afmelder en booking inden 24 timer før holdstart, går dit klip tilbage på dit kort.

Bliver en for sent afbooket plads afsat til en anden kunde, tilbageføres det brugte klip til dit klippekort.

Fri Træning – kontant betaling for 3, 6 eller 12 mdr.

Køber du et af vores forudbetalte månedsmedlemskaber, betaler du det fulde beløb up front, du kan træne alt det, du vil i den købte periode, og du kan booke op til 7 klasser pr. uge Medlemskabet fortsætter automatisk, medmindre du vælger at stoppe det ved udgangen af sin abonnementsperiode. Melder du for sent fra, koster det 45kr, i gebyr eller 2 dage af den periode, du har købt. Ved no show uden afbud er gebyret 100kr. Vores kontante medlemskaber kan stilles i bero (i praksis forlænges) ifm. eventuel ferie på over 7 dage.

Fri Træning – løbende abonnement

Vælger du et løbende abonnement, betaler du en gang om måneden (automatisk via, det betalingskort, du har tilknyttet din profil). Du binder dig i første omgang for 6 måneder, og derfra fortsætter medlemskabet indtil du måtte opsige det. Opsigelse skal ske med en måneds varsel fra din købsdato via en mail til dit studio. Med et løbende abonnement kan du træne alt det, du vil, og du kan booke op til 7 klasser pr. uge. Melder du for sent fra, koster det 45 kr. i gebyr og udebliver du fra en klasse, koster det 100kr. i no show gebyr. Vores løbende medlemskab kan ligeledes stilles i bero.

Personlig træning

Skal afbookes senest kl 16 dagen inden aftalen, ellers koster det et klip.

Ændringer i priser og medlemsvilkår

Hollÿ’s Pilates forbeholder sig ret til prisændringer. De vil naturligvis blive varslet i rimelig tid via vores hjemmeside og en mail til vores medlemmer.

Træning og ophold i studiet

Al træning og ophold i Hollÿ’s Pilates foregår på eget ansvar. Dette gælder såvel medlemmer som gæster. Under træning skal der altid anvendes træningstøj og sokker med skridsikre dupper (Toesox). Det hele kan købes i studiet. Mobiltelefoner skal være på lydløs under træningen. Venter du et vigtigt opkald, så giv besked til underviseren. Udstyr og faciliteter ryddes op efter hver klasse og hver enkelt maskine stilles i neutral position.

Ændringer i – og aflysning af hold

Hollÿ’s Pilates forbeholder sig ret til at ændre i åbningstider, holdplaner, holdtider, instruktører og udbud af hold. Ændringer fremgår løbende af holdplanen, og er det permanente ændringer, skriver vi om det på hjemmesiden og sociale medier. Desuden kan Hollÿ’s Pilates samme dag aflyse hold eller ændre instruktør/holdtype op til 1 time før holdets planlagte start ved under fire tilmeldte personer på et hold.

Al træning sker på eget ansvar

Du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader deltagelse i aktiviteter hos Hollÿ’s Pilates. Er du i tvivl, så tjek med din læge eller fysioterapeut.

Personoplysninger/Informationer/Nyheder

Ved indmeldelsen giver du lov til at Hollÿ’s Pilates må behandle og opbevare oplysninger om dig samt kontakte dig telefonisk, og via mail og sms. Dette er en god ide, så vi kan få fat i dig, hvis der sker ændringer ifm. Et hold, du er tilmeldt eller hvis du står på ventelisten og får en plads kort før klassen.

Fotografering/Video

Hollÿ’s Pilates tager løbende billeder af holdene og herunder af deltagerne. Som kunde og deltager, har man godkendt dette på forhånd og accepterer ved bookning af klassen at Hollÿ’s Pilates ejer rettighederne til billederne og kan bruge dem i markedsføringsøjemed. Dette gælder også eventuelle videoer. Kunder må gerne tage billeder af sig selv, eller spørge instruktøren om at tage billeder, men der skal indhentes godkendelse fra andre deltagere på holdet, såfremt der er andre end kunden på billederne.

Returret på varer udover medlemskaber

Der er 14 dages returret på træningstøj, bolde, ruller, måtter og andre varer købt i studiet. Varen skal dog returneres i ubrugt stand og intakt emballage.

Følg med på Instagram

@hollyspilates

✨Stropper✨
-på reformeren giver os modstand og muskelspænding eller vidunderlige lange stræk. 💪🏻🤸🏻‍♂️
Stropperne bruges liggende, siddende og stående og så kan de bruges både i hænder og fødder - spekulerer du på hvordan❓👉🏻 kom og prøv det hos os, og det endda ganske gratis👌🏻🌸

#hollyspilates
...

42 0

Føler du også, at du har prøvet enhver træningsform men endnu ikke fundet den rette? 🏋🏻‍♀️🤼‍♀️⛹️‍♀️🤾‍♀️🤷🏻‍♀️
Så er du ikke alene - sådan startede mange af vores medlemmer indtil deres møde med vores Reformer-maskine! Book en gratis prøvetime via vores app eller hjemmeside (hollyspilates.dk) og oplev en træning som er for alle og enhver - også dig!❤️

#hollyspilates
...

35 0

Puls with us😎🍑

Gosia er klar med vip og pulserende klasser fredag, lørdag og søndag🔥

Enkelte pladser ledige fredag eftermiddag og lørdag :) Hold øje med afbud, ofte kommer der ledige spots last minute🍀
...

15 1

Longbox in action🎬

#hollyspilates #reformerpilates
...

41 0

🤸🏽🌼☀️ ...

15 0

Trænger du også til fornyet energi i takt med de lysere forårstider?☀️ Så book en gratis prøvetime hos os og oplev endnu mere energi i hverdagen - både i krop og sind🤸🏽 Du kan booke via vores app eller send os en DM. Vi glæder os til at se dig❤️ ...

26 0

Kontaktinfo

CVR nr: 39233738

Find os lige her

Jernbanegade 16,2.
DK-5000 Odense

Created and hosted by Group Online. Copyright – All rights reserved